Kunstuitleen

de.kunstuitleen

 

Kunst in huis voegt iets toe aan uw inrichting: het maakt van een huis uw thuis. Toch is het soms lastig iets te vinden dat perfect past en waar alle gezinsleden blij mee zijn. art.inspire biedt uitkomst: leen een kunstwerk!

Hoe werkt het?

1.   Zoek uw kunstwerk uit, online of in de winkel

2.   Maak een account aan en start uw abonnement

3.   Geniet van uw kunstwerk!
 

Zoek uw kunstwerk uit

U vindt onze uitgebreide collectie in de digitale galerie. Zoek, klik en bewonder zoveel u wilt. U vindt er werk van kunstenaars die hun sporen hebben verdiend en van veelbelovende opkomende kunstenaars. De collectie beslaat in principe elke stroming: van abstract tot fotografie en van modern tot klassiek. Bij ieder stuk staat het bedrag dat wij maandelijks in rekening brengen. De helft is huur, de andere helft spaart u.

Liever een werk live bewonderen? U bent van harte welkom in onze galerie in Hoorn. Twijfelt u over het juiste stuk? Advies bij u thuis of een werk op zicht ophangen is geen probleem.

Selecteer direct uw favoriete werken
Mijn verlanglijstje maakt het mogelijk om uw favoriete kunstwerken te bewaren, te delen met familie en vrienden. Zo kunt u uw favoriete kunstwerken op uw gemak vergelijken, voordat u tot een definitieve keuze komt. Ontdek onze collectie.

Word lid en spaar voor een kunstwerk

Kunstwerk gevonden? Schrijf u in. Afhankelijk van de kosten van het werk betaalt u per maand een bedrag. De helft van dit bedrag is huur, de andere helft spaart u. Dit spaartegoed kunt u besteden aan het kunstwerk dat u huurt, een ander kunstwerk uit onze collectie of zelfs aan een ophangsysteem of inlijsting in de galerij. Uw spaartegoed blijft altijd beschikbaar. Bij aanvang betaald u 3 maanden vooruit. Dit bedrag zal na de eerste incasso volledig bij uw spaartegoed worden bijgeschreven. De eerste incasso zal omstreeks de 26e van de volgende maand plaatsvinden.

Na inschrijving kunt u kiezen of u uw kunstwerk op komt halen het wilt laten bezorgen. In dat geval nemen wij contact met u op over een bezorgdatum. Wij adviseren u graag over een passend ophangsysteem.

Geniet!

Heeft u hét kunstwerk gevonden dat bij u past? Geniet ervan zo lang u wilt. Als u voldoende gespaard heeft, kunt u uw tegoed gebruiken om het aan te schaffen, hoewel u ook mag blijven huren. U bepaalt zelf wat u met uw spaartegoed doet.
 

Toe aan iets nieuws?

U kunt uw kunstwerk zo vaak omruilen als u wilt. Of iets een week of een paar jaar aan uw muur hangt, is aan u. Log in in uw account en wissel gemakkelijk uw nieuwe werk met de huidige. Geef aan of u hem zelf komt omwisselen, of laat u het liever aan ons over? En als u uw abonnement op wilt zeggen is dat ook geen enkel probleem: dat kan wanneer u wilt, zonder opzegtermijn.

Tarieven

Aantrekkelijk: Huren & sparen
Onze abonnementen zijn aantrekkelijk en worden automatisch van uw rekening afgeschreven. Bovendien spaart u de helft van het maandbedrag als spaarpunten. Uw spaarpunten kunt u vervolgens besteden in de webwinkel met uw accountgegevens of in de galerie.

Onze tarieven

1 werk met een waarde tot: Maandbedrag Spaardeel
€ 400 € 14 € 7
€ 800 € 16 € 8
€ 1.200 € 20 € 10
€ 1.600 € 30 € 15
€ 2.000 € 36 € 18
€ 2.400 € 42 € 21
€ 2.800 € 48 € 24
€ 3.200 € 54 € 27
€ 3.600 € 60 € 30
€ 4.000 € 66 € 33


Premium Art
Populair, schaars, of kwetsbaar werk in onze collectie ontvangt het label Premium.art. Dit werk is uniek in zijn soort en kent een breed publiek. Voor deze werken vragen wij per maand € 4,- extra. U spaart hier uiteraard ook de helft van!

Rekenvoorbeeld
U huurt een kunstwerk van: € 1.000,-
U betaalt aan kosten: € 10,-
U spaart: € 10,-
Uw kosten per maand zijn: € 20,-

Na 1 jaar is uw kooptegoed: € 120,-
Na 3 jaar is uw kooptegoed: € 360,-
 

Voor zakelijke kunstliefhebbers

Kunst aan de muur van uw kantoorpand of organisatie? Ook zakelijke klanten zijn van harte welkom een kunstwerk te lenen. 

Meer informatie?

Neem contact op met ons.