saskia.bremer

"Saskia Bremer ( 1954 ) geboren in Vlaardingen. Na het gymnasium volgt zij een pedagogische opleiding. Als lerares kan ze haar ""brood op de plank"" verdienen en op eigen benen staan. Ze is realistisch genoeg om te zien dat het leven als kunstenaar de eerste paar jaren niet genoeg op zal leveren om van te leven. In de avonduren volgt zij diverse cursussen om in haar artistieke behoeften te voorzien.
 
In 1986 gaat zij naar de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Zij behaalt in 1991 haar diploma. Hierna begint zij met het ontwikkelen van haar eigen stijl, los van de strenge regels en normen waar zij aan moest voldoen aan de Academie. Ze ontdekt ook dat zij beter kan werken als ze tegelijkertijd aan verschillende schilderijen werkt; een manier waarop zij nu nog steeds schildert.
 
Langzaam maar zeker wordt Saskia zelfverzekerder over haar kwaliteit als kunstenares en zij wordt hierin gesteund door de verkoop van haar eerste schilderijen in een expositie in een lokaal museum. Hierna volgen meerdere exposities in galeries en diverse opdrachten uit het bedrijfsleven. Saskia kan in 1996 haar vaste baan opzeggen. zij verdeelt haar tijd om te schilderen tussen Portugal en Nederland."
filter kunst   0
Prijs
  1.  
    600
    700
Kleur
  1. RoodBlauwGeel
verhuurd.
Saúde!

Saúde!

Saskia Bremer

te huur

Schilderijen

Boa Vista

Boa Vista

Saskia Bremer

te huur/koop

Schilderijen

Boa Vista

Boa Vista

Saskia Bremer

te huur/koop

Schilderijen