verzenden.& retourneren

Verzenden
Bestellingen en wissels worden verzonden per koerier of zelf uitgereden.

Uw bestelling wordt binnen 1 à 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling verstuurd en u ontvangt uw bestelling binnen 2 à 3 werkdagen in huis. Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om het pakket op een ander adres te laten bezorgen dan het factuuradres zo hoeft u dus niet speciaal thuis te blijven om uw pakket in ontvangst te nemen.

Tevens heeft u altijd de mogelijkheid uw bestelling in onze galerie op te halen of uw kunstwerk te wisselen.

 

Verzendkosten
Binnen postcode gebied 1600-1699          
€ 15,-           

Overige (excl. Waddeneilanden)                
€ 25,-                                    

Beelden etc.                                              
€  6,95

 

Retourneren
Ondanks de grote zorg die wij aan uw order besteden kan het voorkomen dat het schilderij niet aan uw verwachtingen voldoet. U dient hiervoor binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van uw schilderij contact met ons op te nemen waarbij u aangeeft dat u het schilderij wilt retourneren. Dit kunt u zowel telefonisch doen als schriftelijk, door een email te sturen naar service@artinspire.nl

Giclée’s en Dibond fotografie worden speciaal voor u gemaakt en kunnen derhalve niet worden geretourneerd.

Een schilderij kan als volgt worden geretourneerd;

1.   Wij regelen het retourtransport
Dit is voor u de meest eenvoudige oplossing. Nadat u heeft aangegeven dat u een schilderij wilt retourneren plannen wij samen met u een datum in wanneer de koerier het pakket weer kan komen ophalen. De rest regelen wij vervolgens.

Zodra wij het schilderij in goede staat retour hebben ontvangen storten wij het aankoopbedrag van het betreffende schilderij, minus de kosten voor de retourservice, uiterlijk binnen 7 werkdagen op uw rekening terug.

2.   U brengt het schilderij zelf retour.


Uiteraard kunt u het schilderij ook zelf retour brengen.  Ook hiervoor geldt dat wij het aankoopbedrag van het betreffende schilderij uiterlijk binnen 7 werkdagen op uw rekening terugstorten. Wij geven dus geen contant geld terug.

Mocht het in het uitzonderlijke geval voorkomen dat uw bestelling beschadigd is bij ontvangst dan nemen wij ook de retourkosten voor onze rekening.